08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Volanta primăriei din 07.12.2018

//
Comentariu0

Ordinea de zi

Informații

Proces-verbal

Controlul executării sarcinelor

Video

1. Informații privind executarea contractului de dare în concesiune a instalațiilor de epurare mun. Bălți companiei „Glorin Inginering” SRL”.

2. Cu privire la măsurile de aranjare a parcării lângă biserică ”Sfântul Nicolae”.

3. Cu privire la înlăturarea observațiilor cetățenilor care trăiesc pe străzile Vinogradnaia, Boțu, Kolesov (construcția stațiilor de transport public pe ruta 22 etc).

4. Cu privire la tratarea străzilor și trotuarelor orașului cu materiale antiînghețare.

5. Cu privire la examinarea problemei eliminării de către agentul economic a încălcărilor comise la îndeplinirea condițiilor de concurs pentru instalarea elementelor de joacă pentru copii.

6. Cu privire la rezultatele de inspectare a lucrărilor privind consolidarea subsolului de pe strada T.Vladimirescu, 8 și stabilitatea clădirii.
7. Privind elaborarea unui design-proiect pentru modernizarea holului primăriei mun. Bălți.

8. Cu privire la pregătirea răspunsului la scrisoarea ANRE nr. C-201800776 din 09.11.2018 privind furnizarea energiei termice la liceul privat „Elitex”.

9. Informații cu privire la măsurile de revizuire, împreună cu reprezentanții Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, a problemei legalității
activității liceului privat „Elitex” și efectuarea unui control comun al liceului.

10. Informații privind rezultatele inspectării starii tehnice a clădirilor grădinițelor, în special a acoperișurilor și ferestrelor, precum și propuneri pentru înlocuirea sistematică a ferestrelor în instituțiile preșcolare în viitor.

11. Cu privire la măsurile de reparare a sistemelor de încălzire în grădinițele nr. 4, 30, 48, în care temperatura aerului nu depășește +18 ºС.

12. Informarea părinților copiilor care învață la Liceul ”D. Cantemir” privind construcția rampelor în liceu în anul 2019.

Last updated: decembrie 8, 2018 at 11:44 am

Lasă un Răspuns