08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Visele se împlinesc. Festivalul-Concurs Internațional „Vis de Primăvară “

//
Comentariu0

Liuba Struck, eleva Școlii de Arte „C.Porumbescu” cu demnitate a prezentat orașul natal și Moldova la Festivalul-Concurs Internațional „Vis de Primăvară “, care a avut loc la Sankt-Petersburg, Rusia, în perioada  25-28 martie a.c.

De către comisia de jurizare Liuba a fost apreciată cu Premiul I în categoria ei de vârstă și a fost onorată cu invitația de evoluare în Concertul de Gală al Festivalului.

„Din numărul mare de participanți la Concertul de Gală au fost selectați doar patru și eu am fost printere ei”, – relatează interpreta. La concurs au participat sute de talente tinere din Rusia și țările Baltice la trei nominații: canto, coregrafie și arta de circ. Tinerii au fost apreciați de către juriul internațional în componența căruia au activat profesorii de canto și muzicieni, coregrafi și modelieri. Fiecare membru al juriului a apreciat evoluarea concurenților după categoria sa din care făcea parte nota generală.

Liuba Struk  la Școala de Arte „C. Porumbescu” însușește tehnica interpretării la pian,clasa profesorului Alla Sugacova și canto la profesorul Antonina Popov, la fel își perfecționează interpretarea vocală în studioul „Indigo” al PMC. Liuba este câștigătoarea numeroaselor concursuri internaționale, naționale și municipale.

Last updated: aprilie 10, 2017 at 14:07 pm

Lasă un Răspuns