08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Veteranii sportului la judo și sambo au fost decernați cu diplome de onoare

//
Comentariu0

A devenit deja o frumoasă tradiție în municipiul Bălți de a-i remarca pe cei mai distinți sportivi, care duc faima municipiului nostru nu doar pe arena națională, dar și pe cea internațională.

Continuând frumoasa tradiție, Direcția învățământ, tineret și sport a Primăriei municipiului Bălți a organizat o ceremonie de premiere a veteranilor și tinerilor campioni la judo și sambo. Cu acest prilej, viceprimarul municipiului Nicolai Grigorișin, a premiat sportivii cu diplome, cadouri și flori. Le-a mulțumit veteranilor pentru aportul lor în dezvoltarea sportului și culturii fizice în oraș, pentru faptul că, au crescut și învățat mai multe generații de adevărați luptători. Le-a mulțumit antrenorilor și veteranilor la judo și sambo pentru succesele și realizările lor la campionatele naționale și internaționale.

În cadrul aceluiași eveniment, tinerii campioni la judo și sambo au primit în dar de la conducerea municipiului uniforme sportive licențiate, recunoscute atât pentru participare la campionatele naționale, cât și la cele internaționale.

Sportivii din municipiul Bălți au atins rezultate înalte la diverse campionate naționale și internaționale, au adus acasă numeroase medalii de aur, argint și bronz, fapt cu care ne mândrim enorm.

Last updated: septembrie 29, 2021 at 8:41 am

Lasă un Răspuns