08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Vă invităm să vă alăturați la workshop-ul „Crează Cartea Ta de Vizită„

//
Comentariu0

Vă invităm să vă alăturați la workshop-ul, „Crează Cartea Ta de Vizită”, care va avea loc sâmbătă, în data de 11.11.2023, la ora 11:00, la Tekwill Bălți.

Experimentați profesia de Designer Grafic în cadrul acestui eveniment special, unde veți avea oportunitatea de a primi îndrumare pas cu pas pentru a vă crea propria carte de vizită, concepută să iasă în evidență în lumea afacerilor.

Ce veți experimenta la workshop:

  • Descoperiți profesia de designer grafic: Aflați secretele din spatele designului grafic și descoperiți cum puteți transforma această pasiune într-o carieră.
  • Inspirație din trucurile creative ale unui expert: Beneficiați de experiența a 10 ani a unui expert în domeniu, care vă va împărtăși trucuri și idei creative pentru a vă îmbunătăți designul.
  • Personalizarea cartelei tale de vizită: Adăugați un touch unic și inconfundabil cartelei voastre de vizită, reflectând personalitatea și profesionalismul vostru.
  • Posibilitatea de a imprima cartea ta de vizită: La finalul workshop-ului, veți avea șansa de a imprima cartea voastră de vizită, pregătită să facă o impresie memorabilă.

Fiecare carte de vizită spune o poveste, iar la finalul evenimentului, veți pleca nu doar cu o carte de vizită personalizată, ci și cu cunoștințe solide în profesia de designer grafic.

Locurile sunt limitate, așa că vă îndemnăm să vă asigurați locul acum și să faceți primul pas către învățarea și îmbrățișarea unei noi cariere creative în designul grafic.

Rezervați-vă locul aici: https://forms.gle/xGEhioo6FzH7eb377

Descoperiți profesia de designer grafic.

Cu respect, Echipa Tekwill Bălți

Last updated: noiembrie 10, 2023 at 15:26 pm

Lasă un Răspuns