08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Vă așteptăm cu drag la Festivalul – Concurs Internaţional de Interpretare şi Creaţie „Tinere Speranţe”

//
Comentariu0

Festivalul – Concurs Internaţional de Interpretare şi Creaţie „Tinere Speranţe”, organizat de Primăria mun. Bălți, Direcţia Învăţământ, Tineret şi Sport, în colaborare cu Centrul de Cultură și Tineret și Centrul de Creație a Copiilor „Miron Blanc”, în parteneriat educațional cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, România și  Asociaţia Culturală „Arlechin” Botoşani, România, se află deja la a  III-a ediţie în RM, perioadă în care a reușit nu doar să descopere și să promoveze tinere talente, dar și să construiască punți către Suflet, Frumos și Prietenie Fără Frontiere.

Festivalul a fost organizat și se desfășoară pe trei secțiuni: Interpretare, Coregrafie, Arte decorative, conform celor trei etape de desfășurare:

I etapă (04-09.11.2019) – etapa instituțională (de preselecție)

II etapă (08-14.11.2019) – etapa municipală și zonală

III etapă (17.11.2019) etapa internațională

În acest context, Vă invităm alături atât de concursanții  din România, cât și din Republica Moldova: Chișinău, Bălți, Fălești, Râșcani și Glodeni la etapa internațională a Festivalului – Concurs de Interpretare şi Creaţie „Tinere Speranţe”, ediția a III-a în RM și la Ceremonia de premiere a participanților care se va desfășura în data de 17 noiembrie, cu începere la orele 11:00, în incinta Centrului de Cultură și Tineret din mun. Bălți, amplasat pe strada Decebal, 13 A.

 

Vă așteptăm cu drag!

Concursanții așteaptă susținerea și aprecierea Dvs!

Last updated: noiembrie 13, 2019 at 17:46 pm

Lasă un Răspuns