08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

V ședința extraordinară — 27.04.2021

//
Comentarii2

Pregătirea

Convocarea

Graficul de lucru a comisiilor consultative specializate

Сhestiuni suplimentare

Lista deciziilor

Video

Last updated: aprilie 30, 2021 at 6:08 am

2 Responses

 1. dr. Ungureanu Iurie

  Către Consiliul Municipal Bălți,

  Subsemnatul, Ungureanu Iurie, doctor în științe chimice-fizice, din Bălți, rog să dați curs inițiativei mele de a crea o Grădină Botanică pe teritoriul municipiului Bălți, instantaneu, să luați în considerație disponibilitatea mea de a mă implica în procesul de fondare a acestei „Grădini” cu suportul IP Institutul de Cercetări pentru Culturile de Câmp „Selecția” și Primăria mun. Bălți și anume a ÎM:” Spații Verzi” și instutițiilor științifice de cercetare din Chișinău.
  Această Grădină Botanică din Bălți urmează să fie creată și organizată pe teritoriul Universității de Stat „Alecu Russo ” din Bălți sau IP Institutul de Cercetări pentru Culturile de Câmp „Selecția” din Bălți ca o instituție știintifică, didactică și educativă. Să fie alcătuită din specii de plante din toate colțurile lumii, fiind structurată pe mai multe sectoare: ornamental, fitogeografic, sistematic, economic și medicinal.
  Gradină Botanică va reprezenta o carte de vizită pentru municipiul Bălți, va contribui la colaborare, schimburi de specii de plante cu alte Grădini Botanice din diferite orașe și municipii înfrățite.

 2. Margarita

  Inițiativa DVS a fost înregistrată în Secția relații cu publicul și transmisă spre examinare la CMB,secretarul , dna Irina Serdiuc.

Lasă un Răspuns