08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Transportul gratuit al pasagerilor

//
Comentariu0

În contextul extinderii riscurilor legate de pandemia de coronavirus COVID-19 și al noului set de măsuri adoptate la nivel național, se reiterează obligația operatorilor de transport public de a asigura pe perioada stării de urgență igienizarea și dezinfecția unităților de transport după fiecare rută și în stațiile terminus cu soluție de clor 1% (scaunele, suprafețele transportului, mânerele), precum și menținerea condițiilor igienice în procesul de acordare a serviciilor de transport, inclusiv dotarea personalului angajat cu echipament (măști, mănuși de unică folosință) și de a pune la dispoziția călătorilor materiale dezinfectante.

Se sistează activitatea taxatorilor în transportul public de pasageri din mun. Bălți. ÎM „Direcția de troleibuze din mun. Bălți” va asigura transportul gratuit al pasagerilor până la data de 10 aprilie 2020.

Nerespectarea prevederilor/măsurilor stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi temei de tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate.

Last updated: martie 25, 2020 at 15:50 pm

Lasă un Răspuns