08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Succesul răsunător al festivalului „ Bucurie în mișcare“ în mun. Bălți

//
Comentariu0

În perioada 23 – 24 iunie 2017 în mun. Bălți în premieră a avut loc festivalul ”Buсurie în Mișcare”. Este a doua ediție în Republică,  în special pentru toți cei care preferă un mod activ de viață.

Festivalul desfășurat de Organizația Internațională de Voluntariat AVI cu susținerea companiei Kaufland și Asociația 11even din România i-a avut în calitate de parteneri locali pe Primăria mun. Bălți, Asociația TDV, Anticafenea – ua, organizația de tineret AISEK Moldova, «Началожизни»,  Clubul de sport «Шантель», Clubul de dans și sport Foenix, Centrul de Sănătate Clinica prietenoasă tinerilor ATIS și Centrele municipale de tineret.

Organizatorii au amenajat diverse zone pentru participanți, printre care: caravana de joacă pentru prichindei, cros-ul Bucurie în Mișcare, cursa Bucurie în mișcare pe biciclete, jocuri și concursuri pentru copii și familie, competiții sportive, demonstrații sportive, dans, jocuri de team-building, zona cu bunătăți de toate felurile, etc.

Crearea unei zone de conversii creative a deșeurilor în jocuri și jucării a atras atenția mai multor bălțeni. Toate materialele rezultate în cadrul zonei „Reciclăm și ne jucăm” au fost oferite în dar celor prezenți.

Last updated: iunie 26, 2017 at 23:35 pm

Lasă un Răspuns