08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Stimați parteneri, colegi

//
Comentariu0

Doar 2 zile lucrătoare au rămas pentru a direcționa 2% către un OSC!

Noi vă încurajăm, dacă nu ati depus declarația pe venit, să o facți azi, luni, 30 aprilie sau 2 mai 2018!!!!

Datele pe care trebuie să le completați:
AO CAROMA NORD
IDNO: 1015620000586

Mai jos un flash-mob la acest subiect, pe care l-am organizat în orașul Bălți cu suportul elevilor din scolile profesionale și studenților din universitatea A. Russo.

Sper să vă motiveze într-un oarecare fel! 🙂

Pe 23 martie 2018, 17:17, Asociația Caroma Nord <[email protected]> a scris:

Dragi Colegi, Parteneri, și Prieteni!

Al doilea an, persoanele fizice pot redirectiona 2% din impozitul pe venit calculat anual la buget, către o asociație obștescă sau fundație.

Multe mulțumiri la adresa celor care deja, anul trecut, au redirecționat 2% din impozitul pe venit către Asociația ”Caroma Nord”.

Și în acest an, apelăm la dumneavoastră să ne susțineți activitatea mai departe prin redirecționarea a 2% din impozit.

Fiecare contribuție contează și fiecare persoană duce acțiunile noastre cu un pas mai aproape de implementarea proiectelor și angajamentelor luate împreună!

Pașii de urmat în acest sens sunt foarte simpli:

  1. Mergeți la Inspectoratul Fiscal de Stat (FISC) până la data de30 APRILIE 2018.  Declarația poate fi depusă personal la oricare oficiu fiscal teritorial, indiferent de viza de domiciliu.
  2. Acolo veți depune ”Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit” (Formularul CET15). Este important să aveți la dumneavoastră buletinul de identitate.
  3. În declarație trebuie să completați secțiunea facultativă nr. 6 –  Câmpul M2 se completează cu IDNO(codul fiscal al organizației), în cazul nostru –1015620000586.
  4. Dacă dețineți semnătură electronică, puteți depune on-line formularul prin intermediul portalului:  www.servicii.fisc.md.

Sperăm că veți răspunde pozitiv apelului nostru și că împreună vom contribui la crearea unui parteneriat viabil între cetăţeni, organizaţii şi stat, în vederea dezvoltării durabile în R. Moldova.

Dacă doriți mai multe informații în legătură cu procedura de mai sus sau dacă aveți alte nelămuriri, nu ezitați să ne contactați la adresa  [email protected] sau [email protected].

Puteți, de asemenea, lua cunoștință cu activitățile pe care le derulăm pe pagina noastră: http://caromanordngo.weebly.com/.

Last updated: aprilie 27, 2018 at 20:12 pm

Lasă un Răspuns