08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Stimați locuitori și oaspeți ai mun. Bălți.

//
Comentariu0

Asociația Obștească „CASMED” are plăcerea de a Vă lansa invitația la prima ediție a Festivalului „Bunica Fest”, cu sloganul „Cântăm, dansăm, meșterim și cu vârsta ne mândrim!”.

Evenimentul va avea loc în data de 1 octombrie 2017, între orele 10:00 și 15:00 în municipiul Bălți, în scuarul Teatrului Național „Vasile Alecsandri”.

Agenda festivalului include activități culturale, ateliere și  master class-uri, concurs de dans, expoziție de lucrări artizanale și alte activități menite să contribuie la stabilirea dialogului între diferite generații.

În cadrul evenimentului, vizitatorii vor participa la master class-uri, organizate de meșterii populari seniori din 17 localități din zona de nord a țării, având posibilitatea să ia lecții de croșetat, de țesut covoare, de cioplit în lemn, olărit, dar și să învețe să gătească cele mai gustoase  copturi „ca la bunica acasă”.

Festivalul vine să promoveze meritele și experiența de viață a persoanelor în etate, să promoveze un stil de viață sănătos și un mediu adecvat socializării în rândul seniorilor, facilitând integrarea socială a vârstnicilor în viața comunității.

Vă așteptăm cu mare drag!
BUNICA FEST AFISA

Last updated: septembrie 27, 2017 at 13:52 pm

Lasă un Răspuns