08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Stimați contribuabili!

//
Comentarii2

Primăria mun. Bălți informează persoanele fizice și persoanele juridice, proprietarii bunurilor imobiliare, deținătorii drepturilor patrimoniale, arendașii și locatarii bunurilor imobiliare ale autorităților publice, proprietarii bunurilor imobiliare aflate la o etapă de finisare a construcției de 50% și mai mult, rămase nefinisate timp de 3 ani după începutul lucrărilor de construcție, proprietarii fondului locativ neprivatizat, despre necesitatea efectuării calculelor cu begetul local și achitării în termeni oportuni a impozitului pe bunurile imobiliare.

În cazul achitării în volum deplin a impozitului pe bunurile imobiliare în termen de pînă la 2 iulie curent, toate categoriile menționate de contribuabili beneficiază de reducere în mărime de 15% din suma totală a impozitului calculat.

Persoanele fizice pot efectua achitarea impozitului pe bunurile imobiliare în toate instituțiile bancare și oficiile poștale din țară în baza avizelor de plată expediate în adresa acestora de către primăria mun. Bălți, iar persoanele juridice calculează de sine stătător suma anuală a impozitului pe bunurile imobiliare reflectând informația în formularul statistic de tip Bij-17, în conformitate cu instrucțiunea Ministerului Finanțelor.

 

                                                                       Primăria municipiului Bălți

Last updated: iunie 7, 2018 at 11:37 am

2 Responses

    1. Margarita Pryakina

      Puteți să vă adresați la Direcția de colectare a impozitelor, et.2 Primăria Bălți, bir. 248 șef Rimma Tcaci tel.(0231) 2-55-15

Lasă un Răspuns