08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Stimați bălțeni!

//
Comentariu0

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei, care este marcată anual la 15 mai,

Vă adresez cele mai sincere felicitări şi urări de bine.

          În viața fiecăruia dintre noi, există multe lucruri pe care le considerăm primordiale. Dar cel mai important rămâne a fi familia noastră, oamenii pe care-i iubim și care ne fac fericiți.

Ziua Internaţională a Familiei este sărbătoarea ce pune în valoare elementul fundamental al civilizației, cel mai frumos și important aspect din viața fiecărui om – Familia. Este o oportunitate de a reflecta asupra modului în care acestea sunt afectate de schimbările sociale şi economice – şi, drept răspuns, ce putem face pentru a consolida și proteja familiile. Cu toate acestea, este important să păstrăm locul în care găsim înțelegere, să încercăm să fim toleranți și buni, să dezvoltăm generații sănătoase, puternice în care să transmitem modelul tradițional al societății unde familia reprezintă viitorul omenirii.  Aceasta înseamnă educaţie, calităţi şi suport în momentele dificile.

Vă urez familii împlinite în care să se regăsească fericirea copiilor, sănătatea  părinţilor și bucuria bunicilor. Să aveți parte de respect, înțelegere, armonie, pace şi linişte sufletească.

Familia Dumneavoastră să fie mereu o sursă generatoare de lumină în realizarea lucrurilor bune și frumoase.

 

Primarul interimar al mun.Bălți       Ghenadie Șmulschii

Last updated: mai 12, 2018 at 7:40 am

Lasă un Răspuns