08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Stimați bălțeni, gunoiul din oraș este colectat și evacuat!

//
Comentariu0

În rețelele sociale și în mass-media controlată de PSRM și partidul PAS se răspândește intenționat dezinformarea că „în Bălți gunoiul nu este evacuat de câteva zile și că primarul Alexandr Petkov nu alocă bani pentru DRCD nici măcar pentru combustibil, blocând intenționat activitatea întreprinderii în scopuri politice.”

Declarăm responsabil că gunoiul din oraș este evacuat. Din păcate, există cazuri când containerele de gunoi sunt supraaglomerate și sunt evacuate de întreprinderea municipală responsabilă cu întârziere, dar asta nu înseamnă că situația din oraș a scăpat de sub control. Fiecare astfel de caz este discutat cu persoanele responsabile.

În plus, considerăm necesar să menționăm că în țară există norme legislative privind responsabilitatea pentru răspândirea dezinformării.

Rugăm insistent locuitorii din Bălți, care achită regulat pentru serviciul de evacuare a gunoiului, să informeze ÎM „DRCD”, precum și Direcția gospodărie comunală a Primăriei mun. Bălți despre fiecare caz de întârziere a evacuării gunoiului.

Last updated: iunie 12, 2024 at 17:43 pm

Lasă un Răspuns