08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Stimați angajați din sfera protecției sociale a populației!

//
Comentariu0

În ajunul sărbătorii profesionale primiți cele mai calde felicitări și recunoștință sinceră pentru munca Dvs nobilă!

În municipiul nostru această sărbătoare este celebrată de sute de specialişti care s-au dedicat în lucru cu oamenii ce au nevoie de ajutor și asistență. Datorită muncii asiduie a lucrătorilor din sfera protecţiei sociale, populaţia municipiului nostru are posibilitatea de a beneficia de servicii de înaltă calitate: medico-sociale, sociale, psihologice, reabilitare și alte tipuri de servicii.

În pofida tuturor dificultăților, pe care le întîmpinați în activitățile zilnice, Dumneavoastră vă faceți cu demnitate, responsabilitate și cu multă daruire datoria, fără a măsura timpul aflat la serviciu, întotdeauna sunteți receptivi și generoși, știți și reușiți să susțineți speranța persoanelor în etate și celora, care în virtutea împrejurărilor, s-au pomenit în situații de dificultate.

Fie ca aceste distinse calități să Vă călăuzească și în continuare.

Cu prilejul sărbătorii profesionale Vă adresez cele mai călduroase felicitări și recunoștință pentru devotamentul, profesionalismul, compasiunea și bunătatea de care dați dovadă în tot ceea ce faceți întru binele omului. Vă urez să aveți parte de multă sănătate, bucurie, fericire, liniște și căldură în suflet, optimism, îmbucurătoare realizări în plan profesional și personal, respect și apreciere din partea cetățenilor. Fie ca eforturile depuse de  Dumneavoastră să fie încununate cu mult succes spre binele oamenilor întregului municipiu.

Cu respect,

Primarul  municipiului Bălți                                  Renato Usatîi

Last updated: septembrie 16, 2016 at 10:56 am

Lasă un Răspuns