08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Stimați angajați din sfera protecției sociale a populației

//
Comentariu0

     Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, consemnată anual, în a treia duminică a lunii septembrie, aducem sincere felicitări tuturor angajaților din domeniu, exprimînd cele mai alese urări pentru realizările frumoase obținute în activitatea nobilă pe care o desfășurați.

     Dvs sunteți cei care trăiți în fiecare zi cu gîndul la nevoile celor din jur. Aceste calități cer permanent perseverența, străduința și abnegația cu care vă dedicați muncii întru sporirea calității vieții pensionarilor, persoanelor defavorizate, pentru reabilitarea și integrarea celor aflați în dificultate, fiind convinși că oamenii constituie cea mai mare valoare şi bogăție a unei comunități.

      Atitudinea sufletistă, implicarea în bunăstarea persoanei asistate, punerea în prim plan a intereselor altei persoane, sunt niște competențe difinitorii a angajaților domeniului dat. Apreciem înalt contribuția fiecarui angajat, admirăm valorile pe care le întruchipați,  dedicîndu-vă exercitării uneia din cele mai  complexe profesii.

         Credem că doar prin eforturi comune, putem contribui  esențial la dezvoltarea orașului nostru prin promovarea și realizarea schimbărilor  calitative  și durabile în domeniul protecției sociale a populației

        Vă mulțumim că reprezentați cu demnitate sfera socială, în raport cu orășenii noștri, care merită un viitor sigur.

        Vă adresez sincere felicitări, dorindu-Vă multă sănătate, prosperitate, răbdare, putere de muncă şi mult spor în realizarea lucrurilor bune.

 

Vă exprim gratitudine și înaltă apreciere.

 Primarul Interimar al mun. Bălți

N. Grigorișin

Last updated: septembrie 18, 2020 at 10:15 am

Lasă un Răspuns