08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Stimată generaţie de vîrsta a treia!

//
Comentariu0

Primiți cordiale felicitări cu ocazia Zilei internaţionale a persoanelor în etate – o vîrstă de argint din viaţa Dvs! Fie ca acest cuvînt – în etate – să nu vă întristeze. Cu părul albit şi fruntea încreţită, Dvs – deţinătorii de înţelepciune, purtători ai tradiţiilor noastre cele mai bune, sunteți exemple demne de urmat pentru generațiile viitoare.

Anume Dvs aţi creat şi ati păstrat totul, cu ce noi astăzi ne mîndrim. Mulţi dintre Dvs aţi trăit timpuri grele în anii de război, aţi muncit fideli pe timp de pace pentru binele oraşului nostru. Dorinţa mare, poziţia de viaţă activă, energie inepuizabilă, vă aparţin vouă dragii noştri!

Mulţi dintre Dvs, în pofida vîrstei sale, continuă să muncească, se împlică activ în organizaţiile publice şi ale veteranilor, împartăşind înţelepciunea şi experienţa de viaţă cu tânăra generaţie. Persoanele în etate sunt rădăcinile din care urmaşii îşi trag seva vieţii, forţa şi înţelepciunea, care se transmit drept moştenire generaţiilor.

Apreciem experienţa de viață bogată şi înţelepciunea de care daţi dovadă, iar cunoştinţele pe care le aveţi ne sunt utile şi ne ajută la făurirea şi dezvoltarea viitoare a oraşului nostru.

Noi suntem datori faţă de voi şi vom face totul ceea ce este în puterea noastră Vă promitem că vom depune eforturi pentru a Vă asigura o viaţa decentă şi prosperă.

În această zi de toamnă, stimată generaţie de vîrsta a treia, primiţi cele mai sincere felicitări şi urări de bine, dorindu-vă liniște și căldură în suflet, să aveți parte de multă sănătate, fericire şi confort familial.

Vă mulțumim pentru munca Dvs, răbdare și rezistență!

Cu mult respect,

Primarul municipiului Bălți,

Nicolai Grigorișin

Last updated: septembrie 29, 2018 at 5:15 am

Lasă un Răspuns