08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Sondaj asupra opiniei bălțenilor privind prioritățile bugetare pentru anul 2022

//
Comentariu0

Stimați cetățeni ai municipiului Bălți!

Având în vedere că deciziile luate de autoritățile publice influențează direct viața de zi cu zi a cetățenilor și pentru ca prioritățile, problemele și nevoile locuitorilor din comunitate să fie cunoscute, este importantă implicarea activă a cetățenilor în procesul decizional.

Astfel, în cadrul Memorandumului multilateral de cooperare încheiat între AO „Centrul Analitic Independent Expert-Grup”, AO „Institutul pentru Politici şi Reforme Europene”, Primăria municipiului Bălți și AO „Caroma Nord”, este lansat procesul de colectare a propunerilor și sugestiilor pentru procesul bugetar al anului 2022.

Prin intermediul acestui sondaj se urmărește identificarea problemelor, nevoilor și a preferințelor locuitorilor din municipiu, viziunea cetățenilor, societății civile și a altor părți interesate din comunitate în procesul de aprobare a bugetului municipal.

Pentru a participa la sondaj, vă rugăm să completați chestionarul, completând aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUtyhcTQTTTLIEFYgS0m9pbL_w5N3diHRueM27Skr8K_yS_g/viewform

Last updated: octombrie 18, 2021 at 19:21 pm

Lasă un Răspuns