08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Sesiunea de informare privind Proiectul ”Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova”

//
Comentariu0

Reprezentanții asociațiilor obștești, grupurilor informale, activiștii civici și mass-media au luat parte la sesiunea de informare organizată în cadrul Proiectului Dezvoltarea Societății Civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Fundația Konrad Adenauer.

În data de 19 aprilie la Bălți s-a desfășurat o astfel de sesiune pentru toate persoanele interesate din regiunea de Nord a Republicii Moldova. La eveniment au participat mai bine de 70 de beneficiarii potențiali. Specialiștii Centrului Analitic Expert –Grup Tatiana Savva, Inga Agachi și directorul proiectului Mircea Eșanu au informat despre modalitățile de elaborare și depunere a dosarului, criteriile de selectare a beneficiarilor precum și activitățile planificate în cadrul inițiativei.

În cadrul acestui proiect, cu durata de implementare de trei ani,  vor fi oferite granturi în valoare totală de circa 3 milioane de euro. Programul de grant este adresat organizațiilor societății civile locale, ce desfășoară activități în afara orașului Chișinău și care sunt direct responsabile de implementarea lor. Vor fi finanțate peste 150 de propuneri de proiecte, orientate spre promovarea principiilor bunei guvernări. O atenție specială va fi acordată proiectelor ce au drept obiectiv monitorizarea procesului de implementare a Acordului de Asociere RM-UE.

Informația mai amplă puteți găsi aici:  https://www.dezvolt.md/calendar

Last updated: aprilie 22, 2019 at 5:16 am

Lasă un Răspuns