08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Semne bune are anul…

//
Comentariu0

Luna ianuarie a anului 2017 a demarat cu un şir de concerte prezentate de formaţiile artistice ale instituţiilor municipale de cultură lîngă Pomul de Anul Nou din piaţa „Vasile Alecsandri”.

Începînd cu 1 ianuarie pe scenă au evoluat elevii Şcolii de Artă „Ciprian Porumbescu” şi deţinătorii bursei municipale din oraşul nostru, iar la 2 ianuarie şi-au prezentat programul  de sărbătoare formaţiile  artistice ale Palatului Municipal de Cultură: Studioul vocal «Меtronom» condus de Vаleriu Rotaru, Ansamblul vocal-instrumental «Dixilend» – conducător artistic Eduard Ţentiu şi ansamblul «Оrion». Marţi, 3 ianuarie, pe esplanada din preajma Pomului de Anul Nou au evoluat elevii Şcolii Muzicale „George Enescu” şi Ansamblul «Floarea Dorului» avînd-o ca solistă pe Ludmila Rotari.

Miercuri, 4 ianuarie, au evoluat cu programul de concert reprezentanţii colectivelor artistice de amatori de la Casa de Cultură din satul Еlizaveta, de asemenea, şi-au prezentat noul său program cu genericul «Хозяин в доме» Grupul de muzică rock «CHE-MD» de la Centrul de Cultură şi Tineret condusă de Мihail Smolenco.

În ziua de joi, 5 ianuarie, publicul spectator aflat în piaţă a fost încîntat cu un program artistic de către membrii colectivelor artistice de amatori de la Căminul de Cultură „Veteranul” şi de către deţinătorii bursei municipale – Vаdim Volc şi Andrea Braga.

Last updated: ianuarie 10, 2017 at 11:29 am

Lasă un Răspuns