08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Ședința a VII-a extraordinară a Consiliului municipal Bălți. Ce întrebări au fost aprobate la ședința CMB?

//
Comentariu0

În data de 04 iunie 2021 s-a desfășurat ședința a VII-a extraordinară a Consiliului municipal Bălți. Pe ordinea di zi au fost incluse 25 de chestiuni și încă 2 chestiuni au fost propuse spre examinare de către Primarul interimar al municipiului Bălți, Ghenadie Șmulschii.

Enumerăm unele chestiuni aprobate către aleșii locali:

  • Desemnarea candidaturilor membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare;
  • Aprobarea Statului de personal și organigramei Instituției Medico-Sanitare Publice „Centrul Stomatologic Municipal Bălți”;
  • Aprobarea listelor de tarifare a Instituției Medico-Sanitare Publice „Centrul Stomatologic Municipal Bălți” pentru anul 2021, Bisiness-planul pentru anul 2021;
  • Tăieri de igienă și renovare a vegetației forestiere din afara fondului forestier;
  • Aprobarea tranzacției de împăcare;
  • Aprobarea în redacție nouă a anexei nr. 1 la decizia Consiliului mun. Bălți nr. 4/36 din 25.07.2019 „Cu privire la aprobarea Structurii, Efectivului-limită și a Organigramei Primăriei mun. Bălți.

De asemenea, la ședința a VII-a extraordinară s-a decis inițierea procedurii de consultare publică cu societatea civilă în procesul decizional, privind acordarea titlului de „Cetățean de onoare al municipiului Bălți” dlui Petuhov Boris (post-mortem), dlui Screabin Timofei, dlui Țisari Grigorii (post-mortem) și dlui Simac Veaceslav (post-mortem).

Deciziile aprobate și lista acestora vor fi plasate aici.

Last updated: iunie 4, 2021 at 18:16 pm

Lasă un Răspuns