08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Se menține regim de lucru special la unitățile de alimentație publică

//
Comentariu0

La 30 iunie 2020, membrii comisiei municipale extraordinare de sănătate publică s-au întrunit în ședință la distanță, ca urmare a căreia a fost adoptată hotărârea nr. 11 „Cu privire la măsurile de control și combatere a infecției cu COVID-19 în unitățile de alimentație publică”.

Noua decizie a introdus modificări la punctul 1 al hotărârii nr. 9 din 17 iunie 2020, astfel, „pentru întreaga perioadă a stării de urgență în sănătatea publică, se stabilește regimul special de lucru la unitățile de alimentație publică din municipiul Bălți – de la 08:00 până la 23:00” .

Hotărârile Comisiei municipale extraordinare de sănătate publică sunt executorii pentru autoritățile administrației publice locale ale municipiului Bălți, pentru persoanele fizice și juridice, indiferent de domeniul de activitate și forma juridică de organizare, care sunt situate și/sau își desfășoară activitatea pe teritoriul municipiului Bălți.

Nerespectarea prevederilor/măsurilor stabilite de Comisia națională și municipală extraordinară de sănătate publică constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi temei de tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate.

Last updated: iulie 3, 2020 at 11:40 am

Lasă un Răspuns