08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

SDC-GIZ // Noi oportunități de formare profesională pentru tinerii din municipiul Bălți

//
Comentariu0

În perioada octombrie–noiembrie 2020, continuă activitățile de promovare a Învățământului dual în 12 instituții școlare din mun. Bălți.  Elevii claselor VIII-XII sunt familiarizați cu noi posibilități de formare profesională, programe de instruire oferite de instituțiile de învățământ profesional tehnic pentru anul de studii 2020 – 2021/2022  .

Sesiunile de informare sunt desfășurate de către diriginți, cu sprijinul specialistului principal al Direcției Educație din municipiul Bălți Ina Golovega și a facilitatorului local Lilia Banuh,  reprezentant al Asociației Obștești „Centrul Inițiativelor Private”.

Realizarea activităților cu elevii are loc, atât în format clasic, cât și online. Iar pentru o bună asimilare a informației de către participanți la sesiuni, sunt prezentate materiale informative și filmulețe despre Învățământul Dual în diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Campania de promovare a Învățământului dual „Promo Dual VET” este coordonată de Asociația Obștească „DEMOS” din mun. Edineț în cadrul proiectului: „Promovarea  Învățământului  Profesional  Tehnic  pentru  o Economie Verde”,  implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în cadrul cooperării germane și co-finanțat de Agenția de Cooperare și Dezvoltare a Elveției (SDC).

Last updated: octombrie 23, 2020 at 5:58 am

Lasă un Răspuns