08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Scrieți mesaj

//
Comentarii38
Last updated: octombrie 30, 2018 at 18:11 pm

38 Responses

 1. Александр Житарь

  Почему в выходные общественный транспорт не бесплатный? 50 подарков для личного ассистента это потому что только 50 нуждающихся или потому что есть 50 оттенков серого? Надеюсь, что хотя бы вот такими мероприятиями ваша служба могла бы поднять своё признание в обществе, без не понятно как и не понятно почему установленных фильтров – зарплатных фильтров.

 2. Александр Житарь

  Солдафон, в этом городе хоть с транспортгм может быть порядок?

  1. Margarita Pryakina

   Просьба к вам, Александр, не использовать высказываний и выражений неподобающего содержания. В противном случае будем вынуждены вас заблокировать. Это, во-первых, а во-вторых, какие именно претензии к работе транспорта есть у вас?

 3. Александр Житарь

  Проездных нету, за 40 леев нету, соблюдать свои же решения по поводу транспорта возможности нету. Смс-услуги в транспорте – 0. Вот куда вы рвётесь на этих выборах с такими лозунгами?

  1. Mihai

   Bună ziua Domnule primar! De multe ori îmi pun întrebarea de ce strada pe care locuiesc poartă numele Mihail Lesecico?
   Am navigat pe net și mare mi-a fost mirarea cînd am aflat cine este această persoană. Cred că prea mare cinste i s-a făcut acestei persoane la noi în țară.
   Mersi mult.

  1. Tighineanu Maxim

   Doresc să las cerere pentru crearea unui stadion de fotbal in ograda langa „Centrul drumul spre casa” str.Ostrovskii. 6 ani în urmă deja a fost depusă cerere pe recrearea stadionului si scrâncioburilor,dar s-au refăcut doar scrâncioburile.

   1. Anastasia Scerban

    Bună ziua! Trebuie să adresați o cerere pe numele primarului, cu indicarea datelor dvs de contact și solicitarea propriu-zisă!

 4. Evghenia

  Bună ziua stimate Primar al mun. Bălți! Mă adresez din numele locătarilor de pe adresa: mun. Bălți, str.Bolgară 59. Vă rugăm mult să ne acordați sprigin deoarece D-na Parascan de la gospodăria locativ comunală pînă acum încă nu a finisat lucrările începute în anul 2017, lucrările ce țin de acoperișul șopronului de la scară blocului și tot odată reparația pragului deoarece deja sa dărîmat cmplect. Vă rugăm mult să se găsească mijloace financeare și pentru reparația pereților scării blocului. Vă mulțumim mult și mizăm mult pe spriginul D-stră.

   1. Igor

    Buna ziua avem o rugaminte la primaria or Balt avem nevoie de limitatori de viteza temporari. Care este procedura si la cine spoate de adresat

    1. Anastasia Scerban

     Bună ziua! Trebuie să depuneți o cerere, pe numele Primarului municipiului Bălți Nicolai Grigorișin, la zona de informare a primăriei sau o puteți expedia pe poșta electronică a instiruției primaria@balti.md, cu indicarea numărului de contact, adrese domiciliului și descrierea concretă a întrebării dvs! O zi bună să aveți!

  1. Margarita Pryakina

   Aparatul primăriei
   Conducerea primăriei

   Primarul municipiului(bir. 327) Usatîi Renato (0 231) 2-31-81
   Viceprimarul municipiului (bir. 328) Șmulschii Ghenadie (0 231) 2-23-97
   Viceprimarul municipiului (bir. 318) Grigorișin Nicolai (0 231) 2-52-51
   Viceprimarul municipiului (bir. 318) Dubițkaia Tatiana (0 231) 2-95-65
   Secretarul Consiliului municipal Bălți (bir. 329) Serdiuc Irina (0 231) 2-20-48
   sau primaria@balti.md

  2. Margarita

   10.3.12.1 В ответ на Petru.
   Aparatul primăriei
   Conducerea primăriei

   Primarul municipiului(bir. 327) Usatîi Renato (0 231) 2-31-81
   Viceprimarul municipiului (bir. 328) Șmulschii Ghenadie (0 231) 2-23-97
   Viceprimarul municipiului (bir. 318) Grigorișin Nicolai (0 231) 2-52-51
   Viceprimarul municipiului (bir. 318) Dubițkaia Tatiana (0 231) 2-95-65
   Secretarul Consiliului municipal Bălți (bir. 329) Serdiuc Irina (0 231) 2-20-48
   sau primaria@balti.md

 5. Constantin

  Bună ziua! Vă rog, propuneți primăriei introducerea unei taxe de 10 lei de persoană pentru izolarea clădirilor, școlilor și grădinițelor cu vată minerală. O astfel de taxă există deja la Chișinău. Mulțumiri

 6. Bună ziua, numele meu este Volodia Vaisman și m-am născut în 1937 la Bălți. Aș dori să găsesc certificatul meu de naștere în arhivele dumneavoastră pentru a da de urma tatălui meu biologic care a dispărut la începutul celui de-al doilea război mondial. Puteți să mă trimiteți la arhive pentru a face această cerere în mod oficial, astfel încât să poată fi finalizată cât mai curând? Cu stimă, Volodia Vaisman

  1. Margarita

   Cu părere de rău, noi nu avem legătură cu dl Usatîi. Ne pare rău. Încercați prin rețele de socializare pe Facebook, sau alte.

 7. Vasile

  Bună seara. Domnilor de la primarie, se hotărăște intrebarea cu canalul de scurgere a apei pe str.calea iesilor 107. Toata apa cind ploua vine in subsolul casei. E bine da?

 8. Sajid Imrani

  Hello
  I am from Baltistan (pak) I want to know about the languages spoken in Balti city. Balti is the main language in my area so I want to know is Balti language also spoken in Balti city or not?

  1. Margarita

   Good evening. In Balti municipality, two languages are spoken: state and Russian. But this does not mean that there are no users of other languages, in particular, English, in which you contacted us.

 9. Daniela

  Buna ziua!
  spuneti-mi va rog daca la noi in Balti famiiliile cu multi copii(3) beneficiaza de careva facilitati. Ce anume?
  unica facilitate pe care am avut era prinzul gratuit la scoala . Acum pentru a beneficia de prinzuri avem nevoie sa aducem certificate de salariu ( venit) ca sa demonstram ca avem venituri mici. O familie cu copii mici este neaparat sa fie cu venituri mici?
  De ce se cere acest certificat?
  Merci mult

 10. ion

  Noi, părinții elevilor , liceul Hașdeu, rugăm DÎTS Bălți, să invite pe profesorul Ungureanu Iurie. Unde sunt profesorii cei mai buni la matematică, fizică, biologie, geografie, etc. ? Tinerii din liceu o să vie, nu fac față , dar copiii noștri rămân fără cunoștințe.

 11. mircea

  Da, așa este, profesorul Ungureanu Iurie, este un profesor foarte bun pentru copiii noștri. Bănuiesc că ,el, are un doctorat la chimie . Ungureanu este la liceul Eminescu?

 12. Evelina

  Buna ziua.
  Cerere
  Scriu aici din numele mai multor locatari ai m. Balti str. Ostrovski 34, 32 str. Victoriei 10 ca in curtea sa fie instalate scrincioburile care au fost scoase in 2019 si pina la ziua de azi nu sau instalat altele noi. Poate chiar si ceva elemente adaugatoare pentru copii. Sper ca aceasta sa fie luata in seama ca o scrisoare oficiala conform legislatiei in vigoare.

 13. dr. chim. UNGUREANU IURIE

  Stimați părinți , Vă mulțumesc mult pentru susținere.
  Cu norma didactică 0,5 de profesor de chimie activez, numai, la L. T. M. Gorki din Bălți. Din luna februarie, 2023, sunt ”înregistrat” la Resurse Umane din cadrul DÎTS, mun. Bălți. Ei (resursele umane) mi-au promis că vor găsi încă circa 0,5 de normă didactică ca profesor de chimie în L. T. B. P. Hasdeu din Bălți sau în alt liceu / gimnaziu.
  Cu mult respect
  dr. chim. Ungureanu Iurie

 14. Damian Gabriela

  Bună ziua,

  Stimate dl. Primar, în contextul desfășurării la moment a lucrărilor de amenajare a parcării de pe str. Nicolai Iorga 16-18, profitând de faptul că la moment tehnica necesară se află încă în regiune, solicit respectuos ca locul de parcare, care la moment este supus lucrărilor de acoperire cu pietriș, să fie asfalat și delimitat cu bordurile necesare. Mulțumim anticipat!

 15. Anatoli

  Bună ziua!
  Pe bulevardul Larisa, în spatele blocului nr.4, vizavi de Liceul Teoretic „G. Coșbuc”, sunt amplasați trei copaci înalți care, de aproximativ doi ani sunt uscați și în timpul vîntului pot avaria blocul nr.4 bd. Larisa, precum și un pericol imens pentru siguranța cetățenilor.
  Solicităm tăierea acestor arbori pentru asigurarea siguranței cetățenilor si a blocului din preajmă.

 16. Alexandru

  Buna Ziua,

  As dori s-a aflu care sunt planurile primariei referitor la amenajarea orasului pentru sarbatorile de iarna.
  Va fi organizat anul acesta targ de craciun, iar in situatia in care va fi, cind planificati sa se deschida?

  Multumesc

 17. Lupu David

  Buna ziua,
  Va rog sa binevoiti a
  cauta daca este posibil de a se gasi certificatul de nastere
  a lui Stromwasser Haica care sa nascut in orasul D-oastra in anul 1918 sau in 1920.
  Va multumesc,
  Urari de bine,
  Lupu David

Lasă un Răspuns