08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Schimbarea denumirii unui segment a str. Ștefan cel Mare și Sfânt

//
Comentariu0

Primăria municipiului Bălți Vă informează că, în curs de elaborare se află proiectul de decizie al Consiliului municipal Bălți „Cu privire la schimbarea denumirii unui segment a str. Ștefan cel Mare și Sfînt” (trecerea între clădirile din str. Independenței nr. 24 și nr. 26).

Condiția ce a impus elaborarea proiectului este atribuirea greșită a acestui segment arterei de circulație – str. Ștefan cel Mare și Sfînt, lipsa adresării uniforme a clădirilor amplasate pe segmentul respectiv și propunerea de a înveșnici memoria renumitei arhitecte Eti-Rosa Spirer (1900-1990).

Proiectul propune schimbarea denumirii segmentului, după cum urmează (denumirea completă/ denumirea prescurtată):

pasajul Eti-Rosa Spirer (pas. Eti-Rosa Spirer).

Notă: numele și prenumele sunt expuse în conformitate cu copia buletinului de naștere, rezentată de Direcția arhivă a primăriei.

Pe parcursul a 15 zile lucrătoare din data publicării prezentei notificări sunt acceptate propunerile și contestațiile proprietarilor obiectelor adresabile și ale părților interesate prin intermediul poștei electronice dacbalti@gmail.com, primaria@balti.md sau adresei poștale mun. Bălți, piața Independenței, 1.

Last updated: iunie 20, 2022 at 17:46 pm

Lasă un Răspuns