08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

”Săptămâna Tineretului – 2019”. Forumul municipal de tineret

//
Comentariu0

Investițiile în tineret reprezintă  unica soluție viabilă în stare să răspundă provocărilor zilei de astăzi, țării și vieții contemporane. Tânăra generație reflectă modelul evoluției comunitară și civică a oricărui stat.

În acest context, dezvoltarea sectorului de tineret întotdeauna este o prioritate a statului și a Administrației Publice Locale care, prin adoptarea şi implementarea de politici efective ce vizează toate categoriile de tineri, investește în ziua de mâine și dezvoltarea sa.

În conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 552 din 07.10.1996, în a doua duminică a lunii noiembrie este marcată ”Ziua Națională a Tineretului”.

Primăria municipiului Bălți anunță în perioada 08-17 noiembrie 2019  desfășurarea ”Săptămânii Tineretului – 2019”. În scopul  sporirii implicării  tinerilor în procesul de luare a deciziilor la nivel local, precum și creșterii interesului tinerilor față de viața publică, evenimentul  va fi realizat în cooperare inter-sectorială cu alte structuri, servicii și asociații obștești active  în municipiu.

Deschiderea oficială a evenimentului va fi organizată  în data de 08 noiembrie 2019 în incinta Centrului  de Resurse pentru Adolescenți și Tineri (CRAT) din mun. Bălți, orele 12:00, prin organizarea FORUMULUI MUNICIPAL DE TINERET cu genericul: ”Serviciile de tineret din perspectiva necesităților tinerilor”.

Direcția Învățământ, Tineret și Sport  invită  tinerii din cadrul USARB, instituțiilor de învățământ profesional tehnic secundar, postsecundar și postsecundar nonterțiar, instituțiilor de învățământ gimnazial și liceal din municipiul Bălți să participe la FORUMUL MUNICIPAL DE TINERET.

În acest sens, solicităm confirmarea disponibilității participării  la eveniment până la data de  05 noiembrie 2019, la adresa de email [email protected].

De asemenea, în data de 15 noiembrie 2019, în holul IP LT ”M. Eminescu” din  mun. Bălți va fi organizat Târgul serviciilor de tineret și orientare profesională. Invităm pentru participare la acest eveniment organizațiile obștești și centrele de tineret din mun. Bălți, USARB, instituțiile de învățământ profesional tehnic secundar, postsecundar și postsecundar nonterțiar, instituțiile de învățământ gimnazial și liceal din municipiu Bălți.

Ofertele de participare la Târgul serviciilor de tineret și orientare profesională pot fi depuse  până la  05 noiembrie 2019, bir. 425, (conform anexei 1.), persoana de contact: dna Ludmila Blaj, sp. principal STS din cadrul DÎTS mun. Bălți.

Comitetul organizatoric al Direcției Învățământ, Tineret și Sport mun. Bălți

Informații suplimentare la nr.  de telefon 0231 2 13 40.

Last updated: noiembrie 1, 2019 at 18:03 pm

Lasă un Răspuns