08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Reparația capitală а rețelei de alimentare cu арă din str. Sorocii trebuie suspendată până se va soluționa problema asigurării cu apă a locuitorilor din microraionul respectiv

//
Comentariu0

ÎM „Direcția construcții capitale comanditar Unic Bălți”, care efectuează supravegherea tehnică a lucrărilor de „Reparație capitală а rețelei de alimentare cu арă din str. Sorocii (de la blocul locativ nr. 11 până la blocul locativ nr. 59) mun.Bălți ”, interzice efectuarea lucrărilor de construcție și instalare a rețelelor de alimentare cu apă până când se rezolvă problema deconectării apei în porțiuni mici, precum și asigurarea cu apă a locuitorilor microraionului în perioada de deconectare a apei potabile.

Astfel, în data de 10 septembrie 2020, alimentarea locuitorilor cu apă potabilă nu va fi întreruptă în zona specificată. Responsabilii de aceste lucrări de construcții vor elabora și prezenta un program pentru întreruperea alimentării cu apă în zone mici, prin care îi vor informa în prealabil pe locuitorii microraionului.

Last updated: septembrie 10, 2020 at 8:50 am

Lasă un Răspuns