08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Proiect (GLP) în sectorul Aprovizionare cu apă și canalizare (AAC) din municipiul Bălți

//
Comentariu0

La 27 septembrie 2016, ora 10:00, specialiștii primariei mun. Bălți au luat parte la atelierul de lucru cu membrii grupului de lucru per proiect (GLP) în sectorul Aprovizionare cu apă și canalizare (AAC) din municipiul Bălți, pentru a discuta pe marginea studiului de fezabilitate elaborat pentru conceptul de proiect viabil „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare în orașul Bălți».

Atelierul de lucru a fost organizat de serviciul relații externe și atragerea investițiilor al primăriei mun. Bălți în comun cu ADR Nord în cadrul proiectului „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova”, domeniul de intervenție 2 – „Planificarea și programarea regională”, gestionat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și sprijinit de Guvernul Germaniei.

Infromăm că, în cadrul Programului regional sectorial (PRS), sectorul AAC, Comisia interministerială responsabilă de domeniul AAC a selectat, în data de 11 februarie 2015, 5 concepte de proiecte viabile din cele 11 concepte de proiecte posibile acceptate inițial pentru Regiunea de Dezvoltare Nord.

Ulterior, experții au efectuat vizite în raioanele Sîngerei, Fălești, Drochia, Edineț și municipiul Bălți, unde au fost discutate probleme ce ţin de aspectele financiare, tehnice şi legale pentru iniţierea procesului de elaborare a studiului de fezabilitate cu privire la sistemul de AAC.

Last updated: decembrie 22, 2016 at 3:35 am

Lasă un Răspuns