08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a felicitat 21 de cupluri care au sărbătorit nunțile de aur și de diamant

//
Comentariu0

Pe 18 aprilie 2024, într-o atmosferă de sărbătoare, Primarul municipiului Bălți, Alexandr Petkov, a felicitat 21 de cupluri care au sărbătorit aniversările a 50 și 60 de ani de căsnicie. Cu un sentiment de admirație și respect, primarul Alexandr Petkov le-a înmânat fiecărui cuplu diplome personalizate, flori și plicuri cu premii financiare în valoare de 2000 și 4000 de lei. Gestul său a fost un omagiu adus longevității și rezistenței dragostei în fața provocărilor vieții:

Dragii noștri jubiliari, atunci când stai în fața voastră, în fața celor care au trăit decenii în pace și armonie în familie, este întotdeauna emoționant. Și astăzi, după acei 50 de ani, pentru unii 60 de ani, vă amintiți sunetul valsului solemn, la care ați dansat prima voastră dragoste. Astăzi fiecare dintre voi trăiește și anumite emoții, dar realizarea voastră este și întotdeauna va fi în copiii voștri, nepoții și strănepoții. Aceasta este bogăția pe care nimeni și niciodată nu o va lua de la voi. Să trăiești atât de mulți ani în pace și armonie este o muncă grea, iar fiecare dintre noi știe asta, dar voi ați reușit să o depășiți. Prin urmare, atunci când se spune „oameni de onoare”, să știți că sunteți cu adevărat Cetățeni de onoare ai orașului nostru. Suntem mândri de voi, și permiteți-mi să vă felicit din partea mea, din partea Primăriei municipiului Bălți și a tuturor bălțenilor pentru această aniversare. Este o realizare importantă pentru fiecare dintre noi, și sper că ne vom întâlni cu toții aici peste un an, zece ani, sau chiar cincizeci. Sănătate multă, să-i bucurați pe toți și să aveți mulți ani înainte!

Această ceremonie a fost un prilej minunat de a celebra și aprecia longevitatea și stabilitatea în dragoste a acestor familii remarcabile. Prin exemplele lor, aceste cupluri ne amintesc de frumusețea și puterea unei relații durabile și ne inspiră să apreciem și să prețuim valorile familiale.

Voi sunteți simbolul stabilității, armoniei și respectului, care stau la baza familiilor și a societății prospere.

Din numele Primăriei municipiului Bălți, le dorim jubilaților sănătate puternică, fericire neîntreruptă și mulți ani împreună! Fiecare zi să fie însoțită cu momente de bucurie și clipe frumoase!

Last updated: aprilie 18, 2024 at 18:06 pm

Lasă un Răspuns