08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul Interimar Igor Șeremet a adresat cetăţenilor un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei internaționale a copilului

//
Comentariu0

Copilăria  întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţă şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire!

Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieții, iar copiii cel mai mare dar, pe care îl primim. În fiecare zi trebuie să ne reamintim cît de importantă este educația pentru viitorul unui copil și să acționăm pentru a le asigura un viitor mai bun.  În această zi  nu trebuie  uitați nici copii care nu au parte de căldura părintească, pentru că doar împreună putem ajuta și contribui la bunăstarea  și educarea lor.

Fiecare copil din acest oraș are capacități și talente care pot fi descoperite și valorificate. De aceea, îi îndemn pe părinți să creadă în copiii lor și să-i sprijine în a-și îndeplini visurile. Vă doresc mult dedicație și implicare în educarea copiilor, deoarece familia este locul unde trebuie să se cultive valorile fundamentale ale societății: perseverență, onestitate, integritate și corectitudine. Doar împreună putem crește o generație sănătoasă, cu valori și un viitor prosper.

Astăzi, de ziua Internațională a Copilului, vă invit să sărbătorim copiii din noi, pentru că, rămânem tineri atât timp, cât avem suflet de copil.

Cu respect,

Primarul Interimar mun. Bălți                                                            Igor Șeremet

Last updated: mai 31, 2017 at 15:30 pm

Lasă un Răspuns