08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul Alexandr Petkov insistă ca decizia privind modernizarea sistemului de termoficare să fie luată de bălțeni, deoarece aceștia sunt principalii beneficiari ai proiectului

//
Comentariu1

Luni, 3 iunie, în municipiul Bălți au avut loc audieri publice privind modernizarea sistemului intern de termoficare în blocurile locative unde ÎM „Gospodăria Locativ-Comunală Bălți” este administratorul fondului locativ.

La audieri a participat și Ministrul Energiei al Republicii Moldova, Victor Parlicov. Participanții au discutat aspectele cheie ale modernizării sistemului de termoficare, menite să îmbunătățească calitatea serviciilor furnizate și să crească eficiența energetică.

Last updated: iunie 3, 2024 at 19:07 pm

1 Response

  1. Petru Mînza

    Bună ziua dragi bălțeni. Discuția a fost constructivă, au fost multe îbtrebări, dovadă că mai este loc de a se familiariza în acest dmeniu. Primul Proiect pilot a fos lansat în anul 2018 pe atunci CCL „Apartament-Combatant” și în toamna aceluiaș an am semnat cu S.A. CE-NORD Contractul de furnizarea agentului termic pu încălzire. În scurt timp a fost semnat și Contractul de furnizare a apei calde în blocul locativ Suceava 14A. Așa a fost și la noi – întrebări comode, incomode – dar doresc să vă spun că de la bun început reprezentanții CET-NORD au informat corect de la ce dorim să plecăm, am în vedere ELEVATORUL vechi cu robinete vechi – și să ajungem la instalarea unui PTI performant care are putere de a înclzi toate 72 de apartamente și de a livra anul înmprejut apă caldă. Domnilor se știe că la început e greu, mai ales că și pentru furnizor era o încercare. Nu credeți că nu veți reuși – totul se face cu proiecte pu fiecare apartament. În final veți avea în apartament aceiaș AUTONOMCĂ numai că cheltuielile penru întreținere nu vor exista. Totul ce se face – se face pu locatarii caselor care nu vor mai avea nervi din cauza că nu pot să regleze temperatura în apartament.

Lasă un Răspuns