08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul Alexandr Petkov a vizitat Asociația Obștească „Protecție Infinită”

//
Comentariu0

Astăzi, 11 martie 2024, Primarul Alexandr Petkov a vizitat Asociația Obștească „Protecție Infinită”, ce a găzduit oaspeții dincolo de Prut SALVAMED GLOBAL TECHNOLOGIES SRL, care au venit cu o oportunitate excepțională de a instala și a pune în funcțiune diverse echipamente de instruire medicală fabricate de prestigioasa companie elvețiană „Schiller”.

La eveniment au fost prezenți și reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) din Bălți și Soroca, alături de reprezentanții Centrului de Educație Continuă a Personalului Medical mun. Bălți și alți membri ai diferitelor organizații obștești locale.

Pe parcursul zilei, participanții au avut oportunitatea să se familiarizeze cu tehnologiile avansate și procedurile de lucru ale echipamentelor medicale, fiind implicați în diverse exerciții practice și aplicative.

În viitorul apropiat, AO „Protecție Infinită” își propune să desfășoare activități de instruire în domeniul pregătirii și acordării primului ajutor medical în diferite situații, consolidînd astfel capacitatea de reacție și intervenție în fața unor situații de urgență.

Last updated: martie 11, 2024 at 17:51 pm

Lasă un Răspuns