08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul Alexandr Petkov a felicitat militarii din Bălți cu cea de-a 32-a aniversare de la crearea Brigăzii infanterie motorizată „Moldova”

//
Comentariu0

Alexandr Petkov: „Onorată asistență, stimați militari! Sunt onorat astăzi să fiu alături de dvs. la festivitatea Brigăzii în care slujiți Patriei. Astăzi suntem într-o situație destul de complicată la nivel regional, în momentul în care avem război la hotarele țării noastre și noi ne dăm foarte bine seama că putem astăzi avea deplină încredere în dvs. și mă bucur să confirm și să afirm peste tot că dvs., bravii noștri militari, sunteți un exemplu și la exerciții militare, și atunci când participați la aceste exerciții – dați dovadă de înalt profesionalism.

Astăzi cinstim și veteranii, dar îi cinstim și pe membrii familiilor dvs. care vă așteaptă acasă și vreau să știți că sunteți cea mai mare bucurie când veniți acasă într-o zi de pace.

Vreau ca să știți – noi ne bucurăm că în orașul nostru avem astfel de unitate militară, care este una exemplară și vreau ca pe viitor să purtați cu mândrie denumirea statului nostru pe șevroanele dvs. și în inima. Mulți ani!

Last updated: aprilie 11, 2024 at 17:28 pm

Lasă un Răspuns