08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primarul A. Petkov a felicitat bălțenii cu ocazia Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice

//
Comentariu0

La evenimentul dedicat Zilei Sportivului și a Mișcării Olimpice, Primarul Alexandr Petkov s-a adresat sportivilor cu un discurs de felicitare:

„Stimați bălțeni, sportivi, viitori olimpici!

Vreau să vă salut în această zi minunată, sunt sigur că o vom marca cu noi realizări sportive. Sper sincer ca în viitorul apropiat să vedem noi medalii olimpice la Bălți. Astăzi, Bălțiul își confirmă statutul de capitală sportivă a Moldovei, inclusiv datorită mișcării noastre sportive, sunt sigur – olimpice, datorită sprijinului antrenorilor și veteranilor sportului. Trebuie să fim mândri de asta!

Suntem mândri că mulți, atunci când vorbesc despre Bălți, asociază orașul nostru cu rezultatele sportive obținute la competițiile internaționale. Drapelul național ridicat, mărturie a victoriilor sportivilor noștri, trezește un sentiment de mândrie și admirație în rândul publicului care aplaudă în picioare. Sunt sigur că astăzi cineva dintre voi va stabili cu siguranță propriul record personal, recordul școlii, colegiului și al universității. Sunt sigur că realizarea de astăzi va deveni un nou reper în viața fiecăruia dintre voi!

Astăzi vă onorăm, stimați sportivi, îi onorăm pe iubiții noștri veterani ai sportului. Să învingă cel mai puternic! Toate cele bune și succes!”

Last updated: mai 15, 2024 at 16:39 pm

Lasă un Răspuns