08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Primăria este dispusă să se implice direct în procesele dezvoltare a municipiului prin accesarea de fonduri internaționale, europene, transnaționale și naționale.

//
Comentariu0

În pragul lansării programelor operaționale comune UE – RM, primăria municipiului Bălți, în parteneriat cu Centrul de Drept și inițiative Democratice, au organizat o sesiune de informare cu tematica „Accesarea fondurilor externe disponibile autorităților publice locale din Republica Moldova”. Cursul s-a desfășurat în incinta primăriei, cu participarea specialiștilor grupului pentru atragerea investițiilor, domnul Serghei Culibaba și doamna Angela Edu, cât și cu participarea experților din cadrul Centrului de Drept și Inițiative Democratice, domnul Mircea Păscăluță și domnul Mihai Malașevschi.

În cadrul cursului au participat reprezentanții direcțiilor de profil din cadrul primăriei, dând dovadă de deschidere și interes sporit față de programele de finanțare externe disponibile. În cadrul cursului cele mai importante discuții s-au axat pe domeniul instrumentelor financiare europene disponibile pentru Republica Moldova.

Ținând cont de importanța strategică a acestui domeniu pentru Primăria municipiului Bălți, participanții la curs au evidențiat faptul că primăria este dispusă să se implice direct în procesele dezvoltare a municipiului prin accesarea de fonduri internaționale, europene, transnaționale și naționale.

Last updated: iulie 1, 2016 at 14:56 pm

Lasă un Răspuns