08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Prima ședință a Consiliului electoral al circumscripției electorale mun. Bălți nr. 2. Au fost aleși președintele, vicepreședintele și secretarul consiliului

//
Comentariu0

Prima ședință a Consiliului electoral al circumscripției electorale mun. Bălți nr. 2 a avut loc pe 1 octombrie 2021. Ordinea de zi a inclus chestiuni, ce țin de alegerea președintelui, vicepreședintelui și secretarului CECEMB nr. 2, precum și au fost stabiliți membrii degrevați și regimul de lucru al consiliului.

Din 9 membrii CECEMB nr. 2:

Tambur Andrei
Balan Eduard
Pață Ina
Mușuc Irina
Serdiuc Irina
Cepoi Liliana
Dovgani Ludmila
Biliciuc Sergiu
Cemîrtan Viorica

la ședință au fost prezenți 8 persoane.

Membrii CECEMB au votat pentru alegerea unei comisii de numărare a voturilor pentru desfășurarea alegerii prin vot secret a președintelui, vicepreședintelui și secretarului consiliului.

După deschiderea urnei speciale pentru fiecare funcție electivă, comisia de numărare a voturilor a declarat că, în calitate de președintele al Consiliului electoral al circumscripției electorale municipale Bălți nr. 2, a fost aleasă Irina Serdiuc, vicepreședinte al CECEMB nr. 2 – Ludmila Dovgani, ca secretar al consiliului a fost aleasă Viorica Cemîrtan (unanim).

Last updated: octombrie 5, 2021 at 10:54 am

Lasă un Răspuns