08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Prezentarea publică a raportului de monitorizare a achizițiilor publice a primăriei mun. Bălți

//
Comentariu0

La 16 august reprezentanții primăriei municipiului, părților contractante, societății civile și mass-media locală au participat la prezentarea publică a raportului de monitorizare a achizițiilor publice a primăriei mun. Bălți, evaluat de către Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) “Viitorul”. Carolina Ungureanu, director de proiect, Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) “Viitorul”, a menționat necesitatea unei astfel de monitorizări a achizițiilor publice în APL, deoarece anume în domeniul dat există riscuri de corupție fraudă.

“În comparație cu alte părți contractante la primăria Bălți situația mult mai bine. Apreciem transparența Primăriei orașului Bălți comparativ cu alte orașe, dar mai sunt unele momente care ar trebui îmbunătățite,” a remarcat dna Ungureanu.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului promovarea dezvoltării locale durabile prin utilizarea transparentă a banilor publici, finanțat de PASOS din Republica Cehă, subgrant oferit în cadrul proiectului, finanțat de Uniunea Europeană.

Last updated: august 17, 2018 at 13:19 pm

Lasă un Răspuns