08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Planul de Acțiune pentru un Oraș Verde / Green City Action Plan – Balti, Republic of Moldova (actualizat)

//
Comentariu0

Invitație la atelierul de implicare a părților interesate/  Invitation to stakeholder engagement workshop

Primăria Municipiului Bălți are plăcerea să vă invite la atelierul de implicare a părților interesate care are loc în cadrul activității de elaborare a  Planului de Acțiune pentru un Oraș Verde (PAOV) a municipiului. Inițiativa acestui proiect vine în contextual Programului Orașe Verzi implementat de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și cu sprijinul financiar oferit de Ministerul de Finanțe a Regatului Suediei.

Evenimentul online va reuni reprezentanți ai departamentelor Primăriei municipiului Bălți și actori interesați, care vor avea oportunitatea de a discuta lista de acțiuni, identificată pentru fiecare sector în parte (Transport, Clădiri, Energie, Industrie, Utilizarea terenurilor, Deșeuri, Apă și Sanitație) din municipiul Bălți.

Intervalul orar programat în agendă se va respecta astfel încât participanții să poată alege sectorul de interes. Traducerea simultană va fi disponibilă în limbile română, rusă și engleză.

Consorțiul care implementează acest proiect împreună cu reprezentanții primăriei este format din RWA Group din România,  Arcadis – Belgia și partenerii locali EcoContact.

Agenda evenimentului este atașată acestei invitații.

Pentru informații adiționale, persoană de contact: Natalia Guranda – email: [email protected] sau reprezentantul proiectului din cadrul primăriei Ion Miron: [email protected]

Last updated: iunie 3, 2021 at 17:44 pm

Lasă un Răspuns