08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Oportunitate de participare! Seminar online „Instituțiile gazdă a activității de voluntariat!”

//
Comentariu0

Echipa CIDP ANIMA, în parteneriat cu Secția tineret, sport și relații cu publicul din cadrul Direcției învățământ, tineret și sport a Primăriei municipiului Bălți, organizează online un seminar tematic pentru toți cei interesați de voluntariat. Activitatea este GRATUITĂ și poate fi accesată prin înregistrare prealabilă la adresa de e-mail a organizației: [email protected], menționând numele/ prenumele/ instituția pe care o reprezentați/ date de contact.

Înregistrarea este activă în perioada 19 – 23 februarie 2021.

Locurile sunt limitate! Vom aplica regula „Primul venit – Primul servit!”.

Persoanele, care se încadrează în numărul-limită, în urma înregistrării, vor primi prin e-mail un link de conectare. Evenimentul se va desfășura pe platforma „Zoom Meetings”, timp de o oră, în data de 24 februarie, cu începere la ora 14.00. Toți participanții vor primi certificate.

Seminarul va prezenta informații despre:

– Cine poate fi Instituție Gazdă a activității de voluntariat!

– Care sunt avantajele instituției și ale potențialilor voluntari!

– Legea voluntariatului!

– Formularele de aplicare pentru a fi acreditat ca Instituție Gazdă a activității de voluntariat!

– Instituțiile din municipiul Bălți care sunt acreditate ca Instituție Gazdă a activității de voluntariat!

Centrul de Instruire și Dezvoltare Personală ANIMA este acreditat drept instituție gazdă a activității de voluntariat la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova din 2017, cu reacreditare din anul 2020. Membrul fondator al CIDP ANIMA este membrul Comisiei de acreditare a Instituțiilor gazdă a activității de voluntariat din cadrul MECC.

AO CIDP ANIMA coordonează activitatea de voluntariat și are experiență de lucru cu voluntarii și actele ce atestă experiența de voluntariat – eliberarea carnetelor de voluntar.

Evenimentul face parte din Planul de acțiuni pe domeniul de tineret al municipiului Bălți (anul 2021) ca răspuns la necesitatea de a oferi suport calitativ, pentru doritorii din municipiul Bălți, de a se acredita ca instituție gazdă a activităților de voluntariat sau să se identifice parteneriate de succes cu instituțiile care sunt deja acreditate.

 

Direcția învățământ, tineret și sport

Last updated: februarie 19, 2021 at 17:27 pm

Lasă un Răspuns