08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

O mare sărbătoare a sporturilor nautice

//
Comentariu0

În municipiul Bălți, pe teritoriul canalului de canotaj, va avea loc Campionatul Național al Republicii Moldova la caiac-canoe între tineret și juniori, eveniment ce se va organiza în baza adresării din 01 iulie curent a Federației Naționale de Caiac – Canoe din RM privind desfășurarea competițiilor pe teritoriul canalului de caiac-canoe al Școlii Sportive Specializate pentru Copii și Juniori de Rezerv Olimpic de probe pe ape din Bălți.

Prin dispoziția primarului nr. 132 din 07.07.2021, s-a aprobat organizarea și desfășurarea campionatului și s-a dispus: amenajarea teritoriului canalului, prezența lucrătorilor medicali, prezența unei bărci de salvare, pregătirea zonei pentru parcarea mașinilor și descărcarea bărcilor, asigurarea cu corturi pentru activitatea echipelor de antrenori și arbitri, asigurarea cu echipamente sonore, instalarea tomberoanelor de gunoi și a cabinelor ecologice (BIO WC).

Campionatul se va desfășura în perioada 16 18 iulie a.c. Lupta promite să fie interesantă, deoarece printre participanți se enumeră canotori distinși cu medalii de aur și argint la Campionatul European.

Last updated: iulie 9, 2021 at 15:35 pm

Lasă un Răspuns