08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Nadejda Vanîșeva a marcat jubileul său de 105 ani de la naștere

//
Comentariu0

Pentru bălțeanca Nadejda Vanîșeva este simbolic ca de 1 septembrie – Ziua cunoștințelor, începutul unui nou an de învăţămînt, să fie felicitată, inclusiv, și cu ziua sa de naștere.

La data de 1 septembrie an. 1916, cu 105 ani în urmă, s-a născut Nadejda Vanîşeva, care a educat, în decurs de 45 de ani, mai multe generații de bălțeni. Cu prilejul aniversării și din numele administrației Primăriei municipiului Bălți, jubiliara a fost felicitată de către șeful Direcției generale asistență socială și protecția familiei Veronica Munteanu.

Domnei Nadejda Vanîșeva i-a fost înmânată o adresă de felicitare și un suport financiar în sumă de 10.000 de lei.

Stimată Nadejda Vanîșeva!

Primăria municipiului Bălți vă felicită cu prilejul împlinirii vârstei de 105 ani și vă exprimă cele mai sincere cuvinte de recunoștință pentru viața dumneavoastră vrednică, muncă asiduă, pe parcursul căreia s-au perindat cataclisme istorice și schimbări de epoci, o viață în care a existat întotdeauna loc pentru bucurie.

Astăzi calea vieții pe care ați parcurs-o ne este un exemplu viu pentru generația tânără. Apreciem mult bogata experiență de viață pe care o aveți, atât de necesară pentru viitorul nostru.

Vă dorim multă sănătate, prosperitate și tot ce este mai bun!

La mulți ani!

Last updated: septembrie 7, 2021 at 17:53 pm

Lasă un Răspuns