08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mulțumire centrului „Rebeca”

//
Comentariu0

In incinta CMS de zi REBECA” la 16 decembrie 2019, a fost organizat un moment cultural de către colaboratorii centrului sus numit dedicat sărbătorilor de iarna unde beneficiarii centrului au participat cu entuziazm și au demonstrat maiestria si talentul.

În zilele noastre, sănătatea este acea parte integrantă a unei vieți depline, la care puțini oameni se gândesc până în momentul în care aceasta dispare brusc. Astfel, cu regret, s-a întâmplat cu mulți dintre noi, cei, care suntem aici”. Cu astfel de cuvinte se începe scrisoarea de mulțumire centrului REBECA”de la beneficiarii acestuia. Mulți bălțeni apelează pentru a primi ajutor la Centrul ” REBECA”.

Directorul centrului REBECA, Elena Adașan, este o persoană erudită, înzestrată cu calități creștine importante. Dumneaei a devenit pentru mine și pentru mulți alți pacienți un înger păzitor în lupta împotriva bolii. Nu putem să nu remarcăm și calitățile manageriale excelente ale dnei Elena Adașan. Centrul condus de domnia sa reprezintă un mecanism perfect, în care fiecare lucrător este un profesionist care își îndeplinește sincer și cu devotament datoria de a vindeca oamenii.

Slujirea sinceră și dezinteresată oamenilor simpli este un exemplu de noblețe spirituală și devotament pentru profesia aleasă, este un exemplu demn de urmat. Atingerea blândă a mâinilor surorilor Alla și Vera în timpul procedurilor insuflă încredere că ești sub protecție fiabilă și siguranță că vei recăpăta sănătatea. Pacea sufletească, înțelegerea reciprocă, bunătatea care vine din inimă,- sunt principalele calități ale asistentelor noastre. Centrul este întotdeauna curat, unde predomină o atmosferă de calm.

Vreau să-mi exprim profundă recunoștință și să mă închin cu plecăciune tuturor angajaților Centrului ” REBECA” pentru munca lor neprețuită. Fie ca Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți.

Cu mult respect, pacienta Ermacova Leontina, Maur A., Nikova V., Kotlerova E., Botezatu A., Dragutan M., Gîrla V”.

Centrul ” REBECA” servește pensionarii cu handicap, oferind servicii medicale și sociale. Centrul ” REBECA” este amplasat în mun. Bălți, str. Decebal, 99A”.

Last updated: decembrie 18, 2019 at 17:27 pm

Lasă un Răspuns