08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesajul primarului municipiului Bălți, Renato Usatîi, cu prilejul Zilei Poliţiei Naționale a Republicii Moldova

//
Comentariu0

Stimaţi angajaţi ai Poliției naționale,

 

Ziua Poliției Naționale a Republicii Moldova, sărbătorită anual la 18 decembrie, ne oferă un bun prilej, tuturor nouă, cetățenilor bălțeni, precum și conducerii municipiului Bălți, de a vă adresa un mesaj de felicitare cu urări de sănătate şi deosebite mulțumiri pentru munca grea pe care o realizați, pentru devotament și curaj, pentru faptul că vă faceți datoria cu precauție, inclusiv în această perioadă pandemică dificilă.

Ne bucurăm de o conlucrare bună și efectivă și ne dorim ca acest parteneriat să se păstreze și pe viitor între administrația publică locală și reprezentanții tuturor structurilor polițienești din Bălți, care își desfășoară activitatea zi și noapte, fiind, oricând și oriunde, în slujba cetățeanului. Iată de ce avem convingerea că tot efectivul Inspectoratului de poliție Bălți și al Direcției patrulare „Nord” a Inspectoratului național de securitate publică al IGP al MAI vor depune, și în continuare, eforturi considerabile în scop de asigurare în comunitatea noastră a ordinii publice, siguranței cetățenilor, securității circulației rutiere, patrulării locurilor publice și de agrement, de luptă contra criminalității. Și nu mai puțin important, vor servi drept exemplu pentru generația tânără, care vor să-și lege viața sa de acest nobil domeniu, orientat spre respectarea și protecția drepturilor omului.

Vă apreciem activitatea profesională îndeplinită cu dăruire, bărbăţie, omenie şi profesionalism.

Cu această ocazie, vă transmitem tuturor angajaților Poliției naționale tradiționalul „La mulți ani”, iar familiilor voastre le adresăm mulțumiri pentru sprijin și înțelegere.

Să aveţi parte de linişte în suflet, multă sănătate, bunăstare în casele fiecăruia dintre voi, pace în societate și siguranţă în ziua de mâine.

 

 

 

Cu respect,

Primarul municipiului Bălți

Renato Usatîi

 

18 decembrie 2020

Last updated: decembrie 18, 2020 at 9:00 am

Lasă un Răspuns