08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesajul important al primarului: nu trebuie să creați agitație privind reînregistrarea permiselor, deoarece procedura va continua până pe 31 mai

//
Comentariu0

Primarul municipiului Bălți îndeamnă la calm în legătură cu reînregistrarea permiselor pentru călătoria gratuită în transportul public municipal.

Alexandr Petkov a explicat că Direcția generală asistență socială și protecția familiei a fost recent transferată în subordinea guvernului, motiv pentru care primăria este nevoită să înlocuiască permisele de tip vechi cu cele noi. Primarul reamintește că procedura de reînregistrare a permiselor, conform dispoziției, se va desfășura în perioada 1 martie 2024 – 31 mai 2024.

Primarul a declarat că permisele vechi vor fi valabile în continuare! Această informație a fost transmisă sub semnătură tuturor conductorilor de transport public.

Nu există nicio urgență în ceea ce privește schimbarea acestor permise! Primarul asigură că, în cazul în care permisul nu va fi înlocuit în timp util, deplasarea cu transportul electric va fi posibilă și cu permisele vechi.

Alexandr Petkov a informat că au fost angajați suplimentar specialiști pentru a gestiona fluxul de persoane și a accelera procesul. De asemenea, au fost achiziționate două seturi noi de calculatoare împreună cu camere-web pentru a facilita procesul de reîregistrare.

Primarul îi îndeamnă pe toți să rămână calmi, să își gestioneze timpul și sănătatea, asigurându-i că înlocuirea permiselor pentru pensionarii municipiului va fi realizată în timp util.

Last updated: februarie 19, 2024 at 12:38 pm

Lasă un Răspuns