08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesajul de felicitare din partea conducerii Primăriei municipiului Bălți cu prilejul Zilei funcționarului public

//
Comentariu0

Nu există o misiune mai importantă decât cea de a fi în slujba poporului, a cărui voință o îndeplinesc funcționarii publici. Statutul funcționarului public este onorific și presupune responsabiltate, dar nu este atât de simplu să-l deții. Profesionalismul și competitivitatea, patriotismul și moralul – sunt calitățile funcționarului, deoarece toată arta conducerii se reduce la arta de a fi onest.

La data de 23 iunie 2012, în Republica Moldova a fost instituită Ziua funcţionarului public. Rolul funcționarului este de a activa în interesul societății și al statului. Deși deseori rămâne invizibilă, munca pe care o fac ei este una indispensabilă și semnificativă.

Ferm că, încrederea în autoritatea publică începe de la funcţionarul public, care trebuie să fie veriga de legătură între populaţie şi administrația locală, flexibil la cerinţele comunităţii contemporane.

Stimați funcționari publici,

Vă suntem recunoscători pentru efortul și energia depusă în activitatea dumneavoastră. Apreciem valoarea și virtutea serviciului public prestat de fiecare din Dvs. comunității bălțene. Contribuția voastră este una semnificativă și trebuincioasă.

Vă mulțumim mult pentru responsabilitate, implicare, dăruire în activitatea de zi cu zi!

Vă dorim sănătate, bunăstare, forță și energie pentru îndeplinirea atribuțiilor zilnice, satisfacție în serviciul public.

Pace și sănătate!

Cu stimă și respect,

conducerea Primăriei municipiului Bălți

Last updated: iunie 23, 2022 at 9:49 am

Lasă un Răspuns