08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesajul de felicitare al Primarului municipiului Bălți Nicolai Grigorișin cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorului medical și a farmacistului 2022

//
Comentariu0

Stimați lucrători medicali, farmaciști și angajați ai sistemului ocrotirii sănătății din municipiu!

Există profesii în viața noastră, pentru specialiștii cărora, mereu exprimăm sentimente de recunoștință, respect și reverență. Ziua profesională a lucrătorului medical și a farmacistului este sărbătorită anual în a treia duminică a lunii iunie.

Stimați medici, asistente medicale, angajați ai sistemului ocrotirii sănătății, din partea tuturor bălțenilor și din partea mea personal, vă felicit sincer cu ocazia sărbătorii dumneavoastră profesionale!

Ne exprimăm profunda apreciere și recunoștință pentru cel mai înalt profesionalism, curaj, răbdare și compasiune, dăruire și responsabilitate nelimitată, de care dați dovadă în fiecare zi, protejând cele mai prețioase valori umane – viața și sănătatea.

Devotamentul pentru profesia aleasă, simpatia și altruismul – aceștia sunt pașii creșterii și perfecționării profesionale. Riscându-vă propria viață, luați decizii pentru a-i salva pe alții, pe pacienții voștri, ca ei să revină acasa sănătoși.

Vă mulțumim pentru munca dumneavoastră, pentru sacrificiul de sine, iar din partea noastră, vă asigur că, vom susține constant sistemul ocrotirii sănătății și personalul instituțiilor medicale din municipiu.

Vă dorim multă sănătate, realizări mari, succes în profesia aleasă, energie și realizări în munca voastră nobilă.

Pace și prosperitate familiilor dumneavoastră!

Cu respect,

Primarul municipiului Bălți

Nicolai Grigorișin

Last updated: iunie 19, 2022 at 13:30 pm

Lasă un Răspuns