08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesajul de felicitare al Primarului municipiului Bălți cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului din învățământ!

//
Comentariu0

Stimați profesori și angajați ai sistemului educațional din municipiul Bălți!

Primiți cele mai calde felicitări cu ocazia marcării Zilei profesionale a lucrătorului din învățământ!

A fi profesor este o responsabilitate imensă și o muncă asiduă, care necesită multă răbdare, atitudine prietenoasă față de copii și o creștere profesională continuă. Un profesor cu vocație se dedică și oferă întotdeauna mult mai mult decât prevede programa școlară. Dumneavoastră sunteți cei care Vă dăruiți o parte din suflet elevilor, încercând să-i învățați cât de importante sunt demnitatea, onestitatea, toleranța, respectul, dragostea pentru orașul și țara natală.

Grație profesionalismului Dumneavoastră, dedicației, dragostei pentru muncă și copii, competențele elevilor sunt descoperite  și, ulterior, dezvoltate, favorizându-le astfel pregătirea pentru viața de adult. Rezultatul muncii Vă sunt absolvenții, ambițioșii tineri cetățeni ai țării noastre. Dumneavoastră ne creșteți viitorul, și deja astăzi, acest viitor oferă multe motive de mândrie: elevii noștri sunt învingători ai olimpiadelor, concursurilor și competițiilor naționale și internaționale, se implică activ în viața socială a comunității.

Dragi profesori! Vă mulțumim pentru talent, răbdare, dăruire și fidelitate profesiei.  Ne exprimăm recunoștința și față de profesorii cu o experiență vastă de muncă: față de cei care încă activează și de cei care sunt deja la odihna binemeritată. Experiența și cunoștințele Dumneavoastră au pus temelia frumoaselor tradiții pe care noi le dezvoltăm și le transmitem generațiilor în creștere. Țin, în mod special, să felicit managerii instituțiilor de învățământ, pe umerii cărora se află o povară imensă de responsabilitate pentru asigurarea standardelor serviciilor  educaționale de calitate! Adresez felicitări pline de recunoștință și personalului auxiliar din sistemul educațional al municipiului, a cărui activitate responsabilă asigură o alimentație sănătoasă și variată, creează condiții pentru un mediu agreabil, sigur și prietenos în școli și grădinițe!

Onorați Profesori, ne închinăm în fața Dumneavoastră, pentru munca dezinteresată. Fie ca bunătatea și căldura sufletului pe care le dăruiți  cu generozitate copiilor să Vă răsplătească cu sănătate, fericire și energie pentru noi realizări mărețe în numele viitorului! Vă dorim interes inepuizabil pentru viață și profesie, să tindeți spre dezvoltare profesională continuă, spre noi realizări și victorii!

 

Cu respect,

Primarul municipiului Bălți

Nicolai Grigorișin

Last updated: octombrie 5, 2022 at 11:03 am

Lasă un Răspuns