08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesajul de felicitare al Primarului mun. Bălți cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Financiarului

//
Comentariu0

Stimați lucrători din domeniul financiar!

Vă adresez astăzi cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale – Ziua financiarului. Este un prilej în plus de a vă mulțumi pentru munca depusă și contribuția adusă la îmbunătățirea sistemului financiar. Sunt conștient de responsabilitatea și de corectitudinea de care dați dovadă în îndeplinirea sarcinilor de serviciu de zi cu zi, de aceea vă doresc ca persoanele din jur să vă respecte și să vă aducă recunoștința corespunzătoare.

Exercitarea permanentă și corectă a activităților financiare asigură buna funcționare a subdiviziunilor primăriei municipiului Bălți, iar acest lucru este posibil numai datorită dumneavoastră – lucrătorii din ramura financiară.

Fie ca în această zi de august fiecare dintre DVS să aveți parte doar de cele ce vă doriți, iar aprecierile să nu mai contenească în a vă fi călăuza pe tot parcursul activității profesionale. Sănătatea, prosperarea, liniștea sufletească și succesul să Vă însoțească mereu pentru a Vă da noi impulsuri spre o muncă calitativă și eficientă.

 

Cu respect,
Primarul mun. Bălți    
Nicolai Grigorișin

Last updated: august 14, 2018 at 17:06 pm

Lasă un Răspuns