08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesaj de felicitare din partea Primarului Nicolai Grigorișin cu prilejul Hramului orașului Bălți

//
Comentariu0

Dragi bălțeni! Dragii mei concetățeni!

Astăzi, fiecare din noi trăiește sentimente speciale, sentimente de mândrie pentru orașul său.

Bălți este orașul în care, datorită eforturilor administrației publice locale, copiii simt siguranța, iar oamenii în etate – au încrederea în prezent și viitor. Avem mare grijă de veterani, susținem familiile cu mulți copii în situații de risc, ne bucurăm împreună cu cuplurile familiale la jubileurile de aur sau diamant. Noi toți suntem o familie mare, cu numele Bălți.

Azi, 22 mai 2023, municipiul Bălți primește cuvinte de felicitare, dedicate Hramului Sfântului Nicolae – sărbătoare însemnată pentru municipiu.

Sunt gata iar și iar să repet că Bălți este un oraș deosebit. Odată îndrăgindu-l, nu poți înceta să-l iubești. Iar de fiecare dată când pleci, vrei să te întorci, pentru a admira aroma parfumată a liliecilor și a teilor înfloriți, pentru a te plimba în umbra cărărilor parcului eparhiei, a te închina în fața cupolelor aurii ale bisericilor și catedralelor. Când orașul are un astfel de apărător ca Sf. Nicolae Făcătorul de Minuni, sunt convins că minunile sunt posibile și ele se vor întâmpla. Ele sunt în puterea bălțenilor, pentru că ei sunt solidari, cu inima bună, plină de dragoste și credință. Astăzi, resimt profund sentimentul responsabilității față de voi, cetățenii, inima cărora bate în unison cu inima orașului.

Fiecare din noi a fost într-un mod oarecare, implicat în istoria dezvoltării Bălțiului. Cineva – prin faptul nașterii în acest loc, unii – prin anii lor de studenție, alții – prin desfășurarea afacerilor și activității sale. Mai mult ca atât, avem concetățeni care au slăvit orașul și țara, jucând pe scene de teatru, consacrându-se cinematografiei, sportului sau științei, purtând cu cinste titlul de Cetățean de Onoare al Bălțiului.

Dragii mei bălțeni! Cu acest frumos prilej Vă doresc multă sănătate, răbdare, bunătate, bunăstare și prosperitate. Și cel mai important – Pace!

La mulți ani, Bălți – oraș iubit!

 

Cu stimă și profund respect,

Primarul municipiului Bălți,

Nicolai Grigorișin

Last updated: mai 22, 2023 at 12:53 pm

Lasă un Răspuns