08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesaj de felicitare din partea primarului municipiului Bălți cu prilejul Zilei Ocrotirii Copilului

//
Comentariu0

Dragi copii! Stimați părinți și bunici!

În această zi de sărbătoare primiți cele mai sincere felicitări prilejuite de Ziua Ocrotirii Copilului! Este sărbătoarea bucuriei, bunătății, atenției și dragostei – tot ce este necesar copiilor noștri pentru o viață fericită!

Copiii sunt întruchiparea speranțelor noastre, a viitorului nostru! Ei sunt sensul vieții, a fericirii și a bogăției noastre! Toți noi avem o datorie – de a le oferi tuturor copiilor cât mai multă atenție, grijă și dragoste!

Noi implementăm diverse proiecte educaționale împreună cu partenerii de dezvoltare, o atenție deosebită se acordă educației preșcolare. Încercăm să creăm condițiile necesare pentru dezvoltarea potențialului copiilor. Treptat amenajăm, reparăm și echipăm grădinițe și școli. Construim terenuri sportive și de joacă… Vă asigur de susținerea mea în toate aspirațiile voastre.

Îndeosebi mulțumesc părinților, care creează condiții pentru sănătatea, bunăstarea și succesul copiilor. Mulțumesc profesorilor, care îi ajută să-și găsească talentele și capacitățile!

Dragi copii!

Fie ca această zi să vă ofere multe clipe vesele și o bună dispoziție! Vă doresc o vacanță fascinantă și interesantă, aventuri frumoase de vară și împlinirea celor mai sacre dorințe!

 

 

Nicolai Grigorișin,

Primarul municipiului Bălți

Last updated: iunie 1, 2022 at 5:48 am

Lasă un Răspuns