08:00 - 17:00
piața Independenței, 1
LINIA DE INFORMARE (0231) 2-64-50

Mesaj de felicitare din partea primarului interimar al municipiului Bălți

//
Comentarii2

Dragi Bălțeni și locuitori ai Republicii Moldova!

 

La data de 15 mai, în întreaga lume este celebrată Ziua Familiei, o zi ce oferă un motiv în plus de a fi alături de cei dragi, de oamenii care ne determină ca personalitate.

Familia este un izvor nesecat de dragoste și respect, o comunitate de viață și iubire care ne asigură stabilitate în timp și speranță pentru viitor.

O familie armonioasă este cea, în care simți că aparții, ești binevenit, apreciat și iubit. Aceasta reprezintă începutul unei noi vieți, continuitatea generațiilor și venerarea tradițiilor.

Instituția familiei, rămâne prioritară în susținere și asistență, mișcîndu-ne cu pași mici dar siguri spre dezvoltarea multilaterală a comunității.

Astăzi, vă îndemn să celebrăm împreună importanța familiei și a valorilor sale cum ar fi dragostea, respectul reciproc, onorarea obligațiunilor de creștere și educare a copiilor într-un mediu familial fără violență, responsabilitate civică, precum și solidaritate între generații.

Cu acest prilej minunat, vă urez tuturor să aveți familii puternice și împlinite, cu copii și părinți sănătoși, cei dragi să fie alături mereu, să vă susțină în toate începuturile, iar căminul să vă fie bogat în zâmbete, prosperitate și emoții calde!

 

Cu respect,

Primarul interimar al mun. Bălți

Nicolai Grigorișin

Last updated: mai 15, 2021 at 7:07 am

2 Responses

  1. Alexandr J.

    Frumos gest fiind chiar in zi de odihna.
    NAME ca name, se poate de scris si un pseudonim pentru o astfel de platforma. Iar cu postele electronice, obligatoriu, nu poate fi, decit daca se cere un raspuns. Sunt date cu caracter personal crearea carora pina cind este gratuita.

Lasă un Răspuns